Jentesamling med sjakk og pizza

Vi gjentar suksessen fra tidligere og jentegruppa har på ny gleden av å invitere alle jenter til en uformell samling torsdag 21. november mellom klokken 18:00 og 20:00 i Vestby Kulturkvartal.

Arrangementet passer for alle jenter som spiller sjakk,  eller andre jenter som er nysgjerrig på sjakk. Man trenger ikke være medlem av noen sjakklubb for å delta. Vi tar gjerne i mot gjester fra andre klubber og steder..

Vi spiller noen runder sjakk, har litt faglig innhold, spiser pizza og avslutter med simultan (alle som deltar spiller mot samme spiller). Vi får besøk av WCM Oda Kofoed Skramstad (bildet), som er en av de beste juniorspillerne i Norge.  Hun deler litt råd og tips,  og alle som vil kan spille mot henne. Absolutt å anbefale for de som vil bli bedre i sjakk. Til slutt får alle som deltar en premie. Det er lov å komme bare for å bli kjent med noen av jentene som spiller sjakk i Vestby. Passer for barn og ungdom, uansett nivå. Det er gratis å delta på arrangementet.

Vi anbefaler besøkende å reise kollektiv. Toget fra Oslo S bruker 22 minutter og har halvtimesruter. Vestby Kulturkvartal ligger 200 meters gange fra Vestby Stasjon.

Håper vi ses 21. november!
Hilsen jentegruppa i Vestby sjakklubb

Ansvarlig for jentesamlingen:
Maria Snellingen

Ansvarlig for jentegruppa:
Mona Larsen: 
jentegruppa@vestbysjakk.no

Hvis du ønsker å holde deg oppdatert på jentesjakken i Norge, så følg Dronningbrigaden på sjakk.no, facebook eller instagram.

Huske også at Vestby Sjakklubb skal arrangere NM for jenter og kvinner i februar 2025.

Påmelding:

Foto: Anniken Vestby